• EȘTI ELEV? Iată cum te poți implica!

    #RomâniaProgramează la #HourOfCode2019

Sunt elev

Cum particip?

Fii Ambasador

Discută cu colegii tăi despre această oportunitate și organizați împreună cu un profesor un eveniment Hour of Code! Pentru început, înscrie-ți instituția de învățământ pe harta evenimentelor din Romania.

Ocupă-te de organizare

Alegeți împreună o oră în intervalul 9 – 15 decembrie 2019 când puteți organiza evenimentul Hour of Code la clasă. Ar fi ideal să aveți acces la Internet și la echipament IT (laptop-uri, tablete sau telefoane mobile), însă nu este obligatoriu.

Hour of Code

Alegeți orice tutorial din zona de Activitati (hourofcode.ro) în funcție de nivelul și experiența voastră și realizați împreună lecția la clasă. Puteți aduce gustări, mici premii și realiza fotografii pe care să le postăți în Social Media.

Hour of Code în România

AFABER face posibilă existența acestui eveniment global în România. 

Inscrie-ți evenimentul pe harta României

Implică-te!

Ajută și tu la schimbarea României prin tehnologie! 


Permisiune Comunicare: Sunt de acord ca asociatia ADFABER sa prelucreze datele mele personale pentru a-mi oferi detalii suplimentare despre programele desfasurate, pentru trimiterea mesajelor informative si de promovare cu privire la proiectele de sanatate si educatie ADFABER.

Te poti dezabona oricand: Daca nu vrei sa mai primesti mesaje de la noi, apasa click pe butonul Dezabonare, pe care il regasesti in partea de jos a fiecarui email trimis de noi. Ne luam angajamentul sa iti pastram datele cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate. Pentru a citi politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati site-ul nostru.


Organizator