• EȘTI ELEV? Iată cum te poți implica!

    #RomâniaProgramează la #HourOfCode2019

Sunt elev

Cum particip?

Fii Ambasador

Discută cu colegii tăi despre această oportunitate și organizați împreună cu un profesor un eveniment Hour of Code! Pentru început, înscrie-ți instituția de învățământ pe harta evenimentelor din Romania (click aici).

Ocupă-te de organizare

Alegeți împreună o oră în intervalul 9 – 15 decembrie 2019 când puteți organiza evenimentul Hour of Code la clasă. Ar fi ideal să aveți acces la Internet și la echipament IT (laptop-uri, tablete sau telefoane mobile), însă nu este obligatoriu.

Hour of Code

Alegeți orice tutorial din zona de Activități (hourofcode.ro) în funcție de nivelul și experiența voastră și realizați împreună lecția la clasă. Puteți aduce gustări, mici premii și realiza fotografii pe care să le postăți în Social Media.

Hour of Code în România

Acest eveniment este adus și organizat în România de către ADFABER, ONG-ul din țara noastră care promovează dezvoltarea comunităților și schimbarea socială prin tehnologie.

Inscrie-ți evenimentul pe harta României

Vreau să mă implic!

Înscrie-te în lista Ambasadorilor Hour of Code și îți vom trimite toate resursele gratuit, pentru a putea organiza acest eveniment în școala ta!


Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Consimtamantul GDPR


Organizator