• Ești părinte? Iată cum te poți implica!

    #RomâniaProgramează la #HourOfCode2019

Sunt părinte

Cum mă implic?

Fii ambasador și înscrie-ți evenimentul pe harta României

Parcurge o oră de programare împreună cu copilul tău sau organizează alături de colegii săi, gratuit, un eveniment Hour of Code. Pentru început, trebuie doar să înscrii instituția de învățământ până pe 9 Decembrie pe harta evenimentelor din România (hourofcode.ro)

Alege o zi

Alege împreună cu copilul tău și colegii acestuia o oră în intervalul 9 – 15 decembrie 2019 când puteți organiza evenimentul Hour of Code. Ar fi ideal să aveți acces la internet și la echipament IT (laptop-uri, tablete sau telefoane mobile), însă nu este obligatoriu.

Organizează un eveniment Hour of Code la copilul tău în școală

Alegeți orice tutorial din zona de Activitati (hourofcode.ro) în funcție de nivelul și experiența elevilor și realizați împreună lecția. Puteți aduce gustări, mici premii și realiză fotografii pe care să le postați în Social Media. Află cum poți susține Hour of Code AICI.

Hour of Code în România

AFABER face posibilă existența acestui eveniment global în România. ADFABER este singurul ONG din România care promovează dezvoltarea comunităților și schimbarea socială prin tehnologie.

Implică-te!

Fii Ambasador! 
Înscrie evenimentul tău pe harta României

Permisiune Marketing: Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale precum nume, email, telefon.

Daca vrei sa nu mai primesti mesaje de la noi: Te poti dezabona oricand, apasand butonul " Dezabonare" din partea de jos a email-ului.


Organizator