• Ești profesor? Iată cum te poți implica!

    #RomâniaProgramează la #HourOfCode2019

Sunt profesor

Cum mă implic?

Fii ambasador și înscrie-ți evenimentul pe harta României

Adună toți elevii pasionați și organizați împreună, gratuit, un eveniment Hour of Code. Pentru început, trebuie doar să înscrii instituția de învățământ până pe 9 Decembrie pe harta evenimentelor din România (click aici)

Alege o zi

Alege împreună cu elevii tăi o oră în intervalul 9 – 15 decembrie 2019 când puteți organiza evenimentul Hour of Code. Ar fi ideal să aveți acces la internet și la echipament IT (laptop-uri, tablete sau telefoane mobile), însă nu este obligatoriu.

Oganizează un eveniment Hour of Code la tine în școală

Alegeți orice tutorial din zona de Activități (hourofcode.ro) în funcție de nivelul și experiența elevilor și realizați împreună lecția la clasă. Puteți aduce gustări, mici premii și realiză fotografii pe care să le postați în Social Media.

Hour of Code în România

Acest eveniment este adus și organizat în România de către ADFABER, ONG-ul din țara noastră care promovează dezvoltarea comunităților și schimbarea socială prin tehnologie.

Vreau să mă implic!

Înscrie-te în lista Ambasadorilor Hour of Code și îți vom trimite toate resurse gratuit, pentru a putea organiza un eveniment Hour of Code in scoala ta!


Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Consimtamantul GDPR
Organizator